.

.

Колоездене огледала ROCKBROS за управление HD Огледало за обратно виждане Регулируемо Кормило огледало за планински/Пътни/Електронни наем/Детски велосипеди За възрас?

Колоездене огледала ROCKBROS за управление HD Огледало за обратно виждане Регулируемо Кормило огледало за планински/Пътни/Електронни

Оценки на купувача:

BGN 50.48
Продукти
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 : Кормило огледало, изработени от висококачествени и здрави материали, ще устои на всички изпитания.Устойчив найлонов скоба има стоманобетонна конструкция, предназначена за защита от деформации или повреди. 【По-широко поле на зрение】 : Нашето кормило огледало идва с професионален огледално стъкло, която ви предоставя супер ясен преглед.Уникален диамант дизайн осигурява по-голяма ширина на полето на видимост, която осигурява по-голяма безопасност при каране на велосипед. 【Пълен завой на 360°】 : Огледало с пълно завъртане на 360 градуса може да се завърта в двете посоки, за да ви помогне да следите всяка посока от гърба си. 【Лесна инсталация】 : Кормило огледало за обратно виждане може да се установи от лявата и дясната страна на плоски волана .За инсталиране използвайте шестостенния ключ(в опаковка), за да затегнете винта на кормилото на велосипеда, а след това затегнете, за да му осигури надеждно затваряне. 【Универсален дизайн】 : Огледала за велосипеди, поставени във вътрешността на волана в рамките на 16 мм ~ 22 мм (вътрешен диаметър), се прилагат, както от ляво, така и отдясно.можете да го прикачите към скутерам, в градската велосипедам, планински велосипедам, впръскване на велосипедам и така нататък.Цвят : дълъг черен*1.

Повече информация

Продукти в категория