.

.

Детска слушалки Hunterspider Шумоподавляющие слушалки с микрофон Съраунд звук за PS4 Nintendo Switch Mac, Xbox one(адаптер в комплекта не е включена)(3,5 мм)

Детска слушалки Hunterspider Шумоподавляющие слушалки с микрофон Съраунд звук за PS4 Nintendo Switch Mac, Xbox one(адаптер

Оценки на купувача:

BGN 15.93
Продукти
Налично за поръчка

Забележки : .Дълъг гъвкав дизайн на микрофона е много удобен за регулиране на ъгъла на наклон микрофон. Кабел-сплитер е включена в комплекта, ако искате да се свържете с настолен компютър. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Поддръжка на Play Station 4, Xbox One S, PC, Nintendo 3 DS, лаптоп, PSP, таблет, i Mac, Компютъра, мобилния телефон. 【ЧУДЕСЕН ГУМАНИЗИРОВАННЫЙ ДИЗАЙН】Чувствате удобно и добри воздухопроницаемые протеинови амбушюры, главоболие греда muti-точки, съответстващи на техническите характеристики на човешкото тяло, може да намали увреждането на слуха и топлинна пот. *Слушалки PS4* Поставете жак слушалки в геймпад →продължително натискане на бутон PS4 и влезте в настройки на системата→Изберете "ПЕРИФЕРНИ УСТРОЙСТВА", "НАСТРОЙКА на ЗВУКА И УСТРОЙСТВА", "Извод за слушалки", "Всички аудио".Удобен за кожата кожен материал за по-дълго носене., USB е предназначен само за RGB подсветка.

Повече информация

Продукти в категория