.

.

UV фенерче Черна Светлина, UV-лампа, 51 LED Uv Детектор на урината домашни любимци с черен светлина за урина кучета/котки,Сухи петна,Спално порази тоя дребен паразит зави?

UV фенерче Черна Светлина, UV-лампа, 51 LED Uv Детектор на урината домашни любимци с черен светлина за урина кучета/котки,Сухи

Оценки на купувача:

BGN 10.39
Продукти
Налично за поръчка

☑️ ПРАКТИЧНО-УЛТРАВИОЛЕТОВО фенерче, черен на цвят, идеална за идентифициране на сухите петна от кучета, котки и гризачи, а също и нежелани петна,които е невъзможно да видим с просто око.лесно обнаруживайте Скорпиони, аутентифицируйте валута, шофьорска книжка,официална лична карта,паспорт.Той може да действа като сушилня за нокти.Съответствие с устранителем миризма на домашни животни. ☑️ Обнаруживайте по-голяма площ при по-ярка светлина-Тази ултравиолетова светлина, има 51 на uv светодиод, което е с 30% по-ярка от другите източници на светлина.Той също покрива по-голяма площ, без отслабването на светлината.Вече не е необходимо да Пълзи, Обнюхивая Пода.Не е необходимо да Почистите Килима с Пара, Ултравиолетова Мерник Лесно ще открие Област. ☑️ ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО-Черна светлина излъчва на дължина на вълната 395нм с 51 от висококачествен uv фенерче, всеки светодиод трае до 12 години.Тежкотоварни фенерче Blacklight от алуминиева сплав за този ДЕТЕКТОР на УРИНАТА. ☑️ Спестете време и пари - С помощта на детектор на урината може да Се открие невидими петна по килима.Просто мисля,че повече не трябва да плащат за професионални почистващи препарати, направете си почистване на прост. ☑️ ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ-51 Led Пет UV-детектор на урината и петна от UV фенерче Blacklight(Батерии в комплекта не са включени), 45 Дни, връщане на парите и Гаранция за една година и Приятелска, достъпна подкрепа.Какво Да Очакваме От 51 На Led Uv Детектор На Урина От Ултравиолетовите Лъчи? - Изработен от висококачествени материали, което го прави здрав, издръжлив и дълготраен. - 51 Мощна led ултравиолетова лампа за силна, неизменно ярки лъча-няма нужда да пълзи по килима. - За по-лесно флуоресцировать изсъхнала урина от домашни животни, за да може ефективно да се прилагат препарати за решаване на проблема. - Ултравиолетово фенерче, което работи на килими, пердета, мебели и килими или върху почти всяка тъкан. - Намерете флуоресцентное отбеливающее средство, съдържащо се в детската градина, дрехи или козметика. - Батерии 3 AA в комплекта не са включени.Като Ултравиолетово Фенерче Черно Светлина Решава Проблема?Важно нещо : 1. Моля, потвърдете, правилно ли са инсталирани на батерията с правилната полярност. 2. Ултравиолетово фенерче черно светлина не ще флуоресцировать в басейни с мокри с урина или подушечках за саксии. 3. Той работи най-добре в пълна тъмнина, по-тъмен, толкова по-добре работи той. 4. За няколко килими с тъмен цвят на цвета на отразената петна може да бъде много близо до цвета на килима, която пречи на видимостта му.

Повече информация

Продукти в категория