.

.

[Безплатно възстановяване на данни в продължение на 5 години] Карта Micro SD Gigastone 256 GB, Запис на видео 4K за GoPro, Екшън-камера, DJI, Дрона, Nintendo-Switch, R/W до 100/60 MB/сек Карти с паме?

[Безплатно възстановяване на данни в продължение на 5 години] Карта Micro SD Gigastone 256 GB, Запис на видео 4K за GoPro,

Оценки на купувача:

BGN 31.99
Продукти
Налично за поръчка

Документи, план за евакуация, ще бъдат доставени за вас само чрез електронна поща на адреса, асоцииран с вашия акаунт и можете да ги намерите в центъра за съобщения на вашия акаунт в Съобщенията на Купувача/Продавача.Ако вашият диск спре да работи, план за възстановяване на спасителните данни ще се опита да възстанови данни от излезли от строя диск, и възстановените данни ще бъдат върнати на устройство за съхранение на данни на носител или чрез сигурна облачное за съхранение на данни.Разпространение на новото преносимо устройство на флаш-памет всяка марка при покупка в рамките на 30 дни (разписката трябва да се запази за покупки, които не са свързани с една и съща транзакция).Безплатна доставка за възстановяване на данни в лабораторията; 24/7 онлайн проследяването на лечението.Ако вашите данни няма да бъдат възстановени, ще получите парите си обратно. . [Скорост] четене/запис до 100/60 МБ/с, клас на скорост V30, запис на видео във формат Ultra HD (UHD) 4 K, игрите са във формат 4 K UHD. [Приложение] Клас A2 осигурява по-бързо зареждане на приложения за смартфони и таблети. [Памет] Разширете вътрешно пространство за съхранение на смартфон.Стартирайте приложението за карта Micro SD. [Съвместимост] Разширение на хранилището за лаптоп Go Pro, таблет, КОМПЮТРИ, смартфон, фотоапарат, огледало, цифров фотоапарат, камера, видеонаблюдение, електронен четец, дрона, игри.Файлове, видео, музика.Съвместим с ключ Nintendo Go Pro и Samsung, Canon, Nikon.Основни елементи. [Поддръжка] Ограничена гаранция Gigastone на 5 години, включително и безплатно възстановяване на данни.Безплатно възстановяване на данни дата на започване на всяка серия, както следва : 4 K Camera Pro - 1 юни 2021 / 4 K Game Pro - 1 юни 2021 / 4 K Game turbo - 1 юни "2020".

Повече информация

Продукти в категория