.

.

Комплект пистолет за почистване, обработка на сода за хляб с накрайник от волфрамов Бора Въздушен Пистолет за почистване на обработка за отстраняване на прах Прен?

Комплект пистолет за почистване, обработка на сода за хляб с накрайник от волфрамов Бора Въздушен Пистолет за почистване

Оценки на купувача:

BGN 21.50
Продукти
Налично за поръчка

????️【ПЕСКОСТРУЙНЫЙ ПИСТОЛЕТ ЗА ЛЕЕНЕ ПОД НАЛЯГАНЕ ОТ СПЛАВ AL ТИП B】 : Нашият пескоструйный пистолет с резба тип B е изработен от сплав al метод за леене под налягане, която се отличава с високо качество, исправностью, гладка пясъкоструйни обработка и устойчивост на износване, а също така е снабден с 1 трайни накрайник от волфрамов бор, 6 мм, което прави работата по-удобна и ефективна. ????️【ПОДДЪРЖА РАЗЛИЧНИ АБРАЗИВНИ СРЕДСТВА】 : Нашият пескоструйный пистолет е подходящ за различни абразивни и пескоструйных средства, такива като пясък, силициев диоксид, керамика, алуминиев оксид и др.Моля, уверете се, че използвате подходящ abra за вашия проект. ????️【ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ】 : Този пескоструйный пистолет е предназначен за ефективно почистване на мастилено-струйни детайли и повърхности с течност под високо налягане.Той отлично подхожда за различни работи , включително пясък издухването обработка на стъкло, премахване на ръжда, боя и котления камък с автомобили и други повърхности. ????️【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : Пясъчен шнорхел това пескоструйного пистолет подсоединена през пясъка дюза и се определя хомутом за маркуч, като при това не се образуват мехурчета. ????️【ВНИМАНИЕ】 : най-Добре е да използвате въздушен компресор обем 1 кубически метър с мощност 7,5 кВт, и да използвате абразивную окото 60-150 отвор, в противен случай това ще се отрази на ефекта песъкоструена.В процеса на използване на пескоструйного пистолет, който трябва да се обърне внимание на сигурността си и също така да се действа внимателно.В същото време, не насочвайте пескоструйный пистолет на човека или на животните в името на сигурността. ·Материал : Алуминиева сплав. ·Цвят : сребърен. ·Размер : 4,44"х 2,3"x 6,3". ·Тегло : 0,88 кг. ·Диаметър на дюзите от волфрамов бора : 6 mm. 正文文文本:1 1 Пескоструйный пистолет тип B + 1 бр. дюзи от волфрамов бор, 6 мм, 1 бр.

Повече информация

Продукти в категория