.

.

Система за видео-конферентна връзка Tenveo Group All-in-One, 3-кратно Оптично увеличение, Камера, USB, PTZ за конферентни зали, Видео-и аудиоконференцсвязь (Tenveo VA2000)

Система за видео-конферентна връзка Tenveo Group All-in-One, 3-кратно Оптично увеличение, Камера, USB, PTZ за конферентни

Оценки на купувача:

BGN 398.40
Продукти
Налично за поръчка

Професионална висококачествена многофункционална система за видео и аудио конферентна връзка за малка конферентна зала.Система за видео-конферентна връзка корпоративен качество извежда съвместна работа с видео по всяко време и на всяко място, на ново ниво.Пускайте видео конферентна връзка чрез USB-свързване plug-and-play за вашия лаптоп.Съвместимост с Zoom, Skype за бизнес, Microsoft Lync(екип), Voovmeeting, CISCO Web Ex и друг софтуер за конферентна връзка.PTZ камера. Професионална камера за видеоконференции с 3-кратно оптично увеличение, за делови срещи, ще ви позволи да се почувствате, че сте лице в лице, в една стая.Всеки, който се намира в стая, добре се вижда в професионален висококачествен видео камера Full HD 1080p.Микрофон с технология за намаляване на шума. диапазон на приемане на глас на 20 фута(6 м).Невероятно наситено с и кристално чисто качество на звука за големи конферентни зали (10-25 на участниците на закрито на площ от 40-100 кв. метра).Какво има в кутията.Камера конферентни зали Tenveo, конферентен микрофон, Център, дистанционно управление, USB-кабел с дължина 9,8 фута(3 м), 2 елемента DIN6 кабел с дължина 16,4 фута(5 м), захранващ адаптер за постоянен ток 12 v/2,5 А, Ръководство на потребителя. 30-дневна гаранция за връщане на парите без причина.

Повече информация

Продукти в категория