.

.

Аптечка за първа помощ за оцеляването на I GO, 251 бр. Компактен Тактически чанта за оказване на първа помощ при травми, Съвместима с Molle Чанта за спешна помощ за туризъ?

Аптечка за първа помощ за оцеляването на I GO, 251 бр. Компактен Тактически чанта за оказване на първа помощ при травми,

Оценки на купувача:

BGN 13.59
Продукти
Налично за поръчка

✔【Задължителният комплект за оцеляване от 251 предмет на първа помощ】 : Съдържа 9 теми практически екипировка за оцеляване, 238 стоки от първа необходимост, 2 парчета липучек и 4 в 1 военен калъф MOLLE, за да сте добре подготвени за извънредни ситуации. ✔【9 теми практически екипировка за оцеляване】Включва 9 теми практически инструменти за оцеляване : аварийно одеяло, светещ пръчка, led фенерче, гривна-паракорд, компас, свирка, карта оцеляването на 11 в 1, за еднократно пончо и т.н., Които Да отговарят на вашите различни нужди в походи, къмпинг, каране на колело, катерене, спорт или пътуване. ✔【238 предмети за здравно осигуряване на безопасността】 : 238 елементи на интегрираната първа помощ са произведени в модерни средства, одобрени за да се гарантира сигурността, позволяват лесно да се лекуват нормалните драскотини, леки болки и травми при евентуални извънредни ситуации вкъщи, в офиса или на път. ✔【Чанта за оказване на първа помощ MOLLE】 : Идва с ремъци за закрепване на системата MOLLE, быстросъемной велкро, регулируем ремък с быстросъемной катарама, две D-образна лети на кръгчета и две метални кламери.Монтажни колани MOLLE позволяват да го прикачите към някой сумкам, съвместими с MOLLE, или виси на бойна жилетка, раница, колан.быстросъемная лента велкро позволява да прикачите този калъф към друга екипировка тактическа раница.Регулируема каишка с катарама може да затегнете вашата тактически чанта. ✔【Здрав тактически медицински комплект】 : Изработен е от материал Oxford висока плътност 600 D, здрав и издръжлив.С широка линия за химикалки, лесно се пренася.Използвайте двойни ципове, които ще ви помогнат да отвори чантата 2 начина.Организирани с трехстворчатыми офиси, осигуряват бърз достъп по време на стресови ситуации и много стаи за добавяне на ваши собствени неща.

Повече информация

Продукти в категория