.

.

Фенерче за uv черно светлина TooCust, 100 led 395 нм Мощен Детектор Черно Светлина за Урина Кучета/Котки/Домашни любимци и невидими петна с led слънчеви очила, Ярък УЛТРАВИОЛЕ?

Фенерче за uv черно светлина TooCust, 100 led 395 нм Мощен Детектор Черно Светлина за Урина Кучета/Котки/Домашни любимци

Оценки на купувача:

BGN 11.99
Продукти
Налично за поръчка

【Детектор на Урина от Домашни Животни и Невидими петна】 Това ще ви помогне да намерите урина от домашни животни и петна, невидими с невъоръжено око, както и проверка на реда в дома си. 【Откриване на Скорпион и Идентификация на скъпоценни камъни】 Фенерче е идеален за откриване на скорпион в двора и идентификация на камъни по време на къмпинг. 【Дълъг живот】100 висококачествени led осветителни тела с дължина 395 нм с над 10-годишен срок на служба.И, фенерче изработен от висококачествена алуминиева сплав с противоскользящим корпус и водоустойчив дизайн. 【Мощно осветление】 100 led прожектори осигуряват по-ярки фенери с по-широк обхват, което ви помага лесно и бързо да завърши откриване. 【Led слънчеви очила безплатно】 Това може да ограничи ефективно стимулиране на силната светлина и за да предпазите очите си.Моля, не светите право в очите.Моля, стойте далеч от бебета и деца.Моля, подредете фенерче далеч от течности в случай на изтичане на батерията, причинени от околната влага.Фенерче Too Cust 100 LED 395nm Мощен UV-черна светлина е изработен от висококачествен материал алуминиева сплав с противоскользящим и водоустойчив дизайн на корпуса.Ултравиолетово фенерче е подходящ за откриване на урината домашни любимци в помещението и невидими петна.Тъй като фенерче UV-черно светлина лесно да носите със себе си, тя може да се използва като детектор на scorpions и на детектор камък/минерали по време на къмпинг, на открито.

Повече информация

Продукти в категория