.

.

Allenjoy 7x5 фута Здрава/Мека кърпа Есенен Фон за снимки Есенни листа Клен гори Тиква фон за приятелите на Деня на Благодарността, за да проверите за партита на Ферма Бан?

Allenjoy 7x5 фута Здрава/Мека кърпа Есенен Фон за снимки Есенни листа Клен гори Тиква фон за приятелите на Деня на Благодарността,

Оценки на купувача:

BGN 15.19
Продукти
Налично за поръчка

【Размер на елемента ще бъдат изпратени в сгънат вид. 2.Използвайте скоба,пирони или лента на стената. 3.Ето начини за намаляване на бръчките : ако е необходимо, моля, погладьте тыльную страна (не към изображение) с ниско температуром, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. 【Широко приложение】 : Този фон за снимките може да се използва като празнични аксесоари(душ за новородено, булчински душ, сватба, рожден ден, празник, кръщене, абитуриентски бал,пенсиониране и т.н.).Друга употреба(тапети, пердета,завеси, покривки за маса, начало декор, и т.н.).Професионална фотография(препоръчваме закупуване на материали econ polyester или pro polyester).Може да се използва за момичета, момчета, рожден ден ,бебе Душ,партита.Може да се използва за снимки на партита, видео на живо и т.н. Може да се използва за украса на тортового масата на банери или завеси и т.н. Може да се използва за украса на тапети в стаите и хола.Отличен за есенния подпори за фото студио.Също така може да се използва като декорации за партита, за момчета и момичета, Душата на дете ,рожден Ден, празник и т.н., Може да се използва за момичета, момчета, рожден ден ,бебе Душ,партита.Може да се използва за снимки на партита, видео на живо и т.н. Може да се използва за украса на тортового масата на банери или завеси и т.н. Може да се използва за украса на тапети в стаите и хола.Отличен за есенния подпори за фото студио.Също така може да се използва като декорации за партита, за момчета и момичета, Душата на дете ,рожден Ден, празник и т.н.

Повече информация

Продукти в категория