.

.

Аксесоари въздушна помпа JOMISSLY 5/16 Остър Фитинг Аквариумный Филтър За Малка Водопроводна тръба,Барботьор за Аквариумного на Въздуха,Сплитер на Въздушния Маркуч За ?

Аксесоари въздушна помпа JOMISSLY 5/16 Остър Фитинг Аквариумный Филтър За Малка Водопроводна тръба,Барботьор за Аквариумного

Оценки на купувача:

BGN 54.24
Продукти
Налично за поръчка

★МАТЕРИАЛ : Изработен е от 100% действително нетоксичен пластмаса полипропилен РР,който не съдържа олово, е здрава, е безопасна за пиене, пиене.и може да се противопостави на повечето силни минерални киселини и основи. ★ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходящ за аксесоари за аквариум въздушни помпи,разделител въздушни тръби,компютърна охлаждане на вода,фармацевтични продукти,напитки и лаборатория,химическа обработка и предаване,печат и етикетиране. ★РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА И НАЛЯГАНЕ : температура от -120 до +280 градуса по Фаренхайт, максимално работно налягане 150 паунда на квадратен инч.Но, моля, обърнете внимание на работната среда тръби. ★ПРЕДИМСТВО : Стабилни детайли са с гладка вътрешна повърхност, което може да се намали триенето на течността и да се предотврати натрупването, осигуряване на ефективен поток от тръбопровода. ★СЪВЕТ : Моля, проверете снимка 3 и снимка 4, за да се уверите, че размерът не е погрешно.размер : 5/16 инча(4 бр).

Повече информация

Продукти в категория