.

.

Въздушен колектор DGZZI от 8 мм до 4 мм 3-ходова Изпускателния Кран на въздушния поток на Газа аквариум Полезен Лост за управление на Аксесоари въздушна помпа с вентил

Въздушен колектор DGZZI от 8 мм до 4 мм 3-ходова Изпускателния Кран на въздушния поток на Газа аквариум Полезен Лост

Оценки на купувача:

BGN 7.19
Продукти
Налично за поръчка

Изработен е от пластмаса, осигурява защита на околната среда, безопасност, здравина и дълъг експлоатационен живот.Въздушен колектор, използван за разпределение на въздушния поток в балон с горещ помпата на аквариума.Той може независимо да управлява въздушния поток за всеки регулировочного ключа.Дифузьор за въздух е прост, практичен и е трайна.Много е важно за аквариума или ферма, това е най-добрият избор за аквариум.Изтънчен външен вид и отлична изработка са много подходящи за използване в аквариума.Подходящ за аквакултури, на хотелска стая с морски дарове, транспортиране на водни продукти, аквариум, маслена тръба.Спецификация : Име на продукта : дифузьор за въздух Материал : висококачествена пластмаса Цвят : Син и бял Тип : 1 в 3-Вътрешен диаметър на входящите отвори : 4 мм/0,16 инча Входната външен диаметър : 8 мм/0,31 инча Диаметър на изходния отвори : 4 мм/0,16 инча Общият размер : 7, 8x5, 2 см/3, 07x2, 05 инча Тегло : около 20 гр/бр. Осъществяване съдържание : 1 бр. Характеристики : Изработена от пластмаса, защита на околната среда, безопасност, здравина и дълъг експлоатационен живот.Въздушен колектор, използван за разпределение на въздушния поток в балон с горещ помпата на аквариума.Той може независимо да управлява въздушния поток за всеки регулировочного ключа.Дифузьор за въздух е прост, практичен и е трайна.Много е важно за аквариума или ферма, това е най-добрият избор за аквариум.Изтънчен външен вид и отлична изработка са много подходящи за използване в аквариума.Подходящ за аквакултури, на хотелска стая с морски дарове, транспортиране на водни продукти, аквариум, маслена тръба.

Повече информация

Име на продукта:
Дифузьор за въздух
Материал:
висококачествена пластмаса
Цвят:
Синьо И Бяло
Тип:
1 в 3 от
Вътрешен Диаметър на входящите отвори:
4 мм/0,16 Инча
Входната Външен Диаметър:
8 мм/0,31 инча
Диаметър на изходния дупки:
4 мм/0,16 Инча
Общият размер на:
7.8x5.2 см/3.07x2.05 инча
Тегло:
около 20 г/бр.
Съдържание на пакета:
1 бр.
Характеристики:
Изработен е от пластмаса, осигурява защита на околната среда, безопасност, здравина и дълъг експлоатационен живот. :
Въздушен колектор, използван за разпределение на въздушния поток в балон с горещ помпата на аквариума. Той може независимо да управлява въздушния поток за всеки регулировочного ключа. :
Дифузьор за въздух е прост, практичен и е трайна. Много е важно за аквариума или ферма, това е най-добрият избор за аквариум. :
Изтънчен външен вид и отлична изработка са много подходящи за използване в аквариума. :
Подходящ за аквакултури, на хотелска стая с морски дарове, транспортиране на водни продукти, аквариум, маслена тръба. :

Продукти в категория