.

.

Миг за пречистване на въздуха, помага за премахване на 99,9% вируси (COVID-19), бактерии, алергени, дим; подобрена филтриране и HEPA-13 3 в 1 с технологията на плазмените йони, е?

Миг за пречистване на въздуха, помага за премахване на 99,9% вируси (COVID-19), бактерии, алергени, дим; подобрена филтриране

Оценки на купувача:

BGN 191.99
Продукти
Налично за поръчка

РАБОТИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ на ВИРУСИ (COVID-19) : Доказано е, че нашите пречистватели на въздуха, премахване на 99,9% COVID-19 от пречистен въздух, както и премахване на 99,9% от други вируси, бактерии и плесени. (1,2 виж по-Долу).ПРЕМАХВА АЛЕРГЕНИ, както И ДИМ : Подобрената филтрация на 3-в-1 улавя 99,97% от дим, прах, полени, пърхот от домашни животни, миризми и други фин примеси.МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ за ПРЕЧИСТВАНЕ на ВЪЗДУХА : филтриране 3 в 1 (HEPA-13, активен въглен, противомикробно покритие) плюс технология на плазмените йони работят заедно, за да ви е по-лесно да диша. МОНИТОРИНГ на КАЧЕСТВОТО на ВЪЗДУХА 24/7 : Нашият интелигентен сензор за контрол върху качеството на въздуха 24/7 и регулира оборотите на вентилатора в автоматичен режим, за да направи въздуха в дома си чист. (3 виж по-долу).МАРКАТА, на КОГОТО имате ДОВЕРИЕ : От създателите на Instant Pot, марка, който е революция в начина, по който готви, сега променя начина си на живот.ПРЕДОТВРАТЯВА РАСТЕЖА на БАКТЕРИИ : Нашата филтриране 3 в 1 съдържа допълнително противомикробно покритие, защитата на филтъра.За ПРЕЧИСТВАНЕ на ВЪЗДУХА В МИНУТИ : Независимо проверени компания AHAM (Асоциация на производителите на домакински уреди) за филтриране на въздуха с площ 388 кв. фута 5 пъти на час (4 виж по-Долу) или до 1850 кв. метра на 1 път в час.НОЩЕН РЕЖИМ на ШЕПОТ : Сензорът за осветеност автоматично се изключва дисплеи и намалява нивото на шума до ниво шепот, когато дойде време да си лягаме (5 виж по-Долу).НАМАЛЯВА НЕПРИЯТНИТЕ МИРИЗМИ : Филтърен слой с активен въглен помага за намаляване на неприятните миризми.ПОВИШЕН експлоатационен живот на ФИЛТЪРА : продължителността на живота на филтъра 3 в 1 в ecomode режим 24/7, е не по-малко от 8 месеца; показател, въз основа на използването на ви позволява да знаете,когато дойде време да се замени.

Повече информация

Продукти в категория