.

.

Пълен Притежателя джоб за молив за учители Джобен Протектор Държач за химикалки Калъф за лабораторни престилки/ризи/Дръжка Подарък за учители (аз преподавам на ма?

Пълен Притежателя джоб за молив за учители Джобен Протектор Държач за химикалки Калъф за лабораторни престилки/ризи/Дръжка

Оценки на купувача:

BGN 7.90
Продукти
Налично за поръчка

* Това е най-добрият подарък за хора, които често носят със себе си писалка, като например учители, студенти, журналисти, инженери, хора на изкуството и офис служители.Можете да го сложите в джоба тениски, ризи или лабораторен халат.Естествена кожа не развалят дизайна или цвета на дрехите. *Идеален за офис, училище, болница, магазин или магазин, Бизнес конференция, форум или срещи с : "Аз преподавам на малки хора, които не можеш да плаши". *Материал : изработен е от изкуствена кожа, мека и здрава за използване. *Размер : Всеки калъф за притежателя на защитно дръжки е около 9 см. * 16,5 cm ( 3,54 инча * 6,5 инча ). *Този протектор за джобове от селски кожата лесно се вкарва в гърдите джоб, заден джоб, раница или в куфарче за лесен и бърз достъп до всичките си любими инструменти.Цвят : Аз преподавам на малки хора чантата.

Повече информация

Продукти в категория