.

.

Поялната станция Yihua 936A II с мощност 65 W с интелигентен работно осветление. Лесно се регулира от 392℉~896℉. С помощта на вставляемой желязна Дръжка, универсални постав?

Поялната станция Yihua 936A II с мощност 65 W с интелигентен работно осветление. Лесно се регулира от 392℉~896℉. С помощта

Оценки на купувача:

BGN 15.98
Продукти
Налично за поръчка

Контрол на температурата : Да. Защитен Кант (на Силиконова / Термостойкая).Вграден Склад Паяльника (В Держателе).Температурен Диапазон : 392°F-896°F.Обикновено тя може да се съхранява поялник. 5 x Запоителни Накрайници (Качествен Разнообразни Накрайници).Този модел работи на 110-127 В с приставка адаптер USA.Ние сме проектирали и построили станция от качествени компоненти, за да можете да се насладите на бързото изгаряне при стабилна температура. 1 x опаковка спойка (1.ВНИМАНИЕ : при използване на пречистване за накрайници от месинг вата (colophony вътре) уверете се в наличието на достатъчна вентилация, за да НЕ вдыхайте в дим и не консумирайте твердотельную colophony, да НЕ се допуска пряк контакт с кожата и очите с канифолью. 1 Поялник 817 C.ЗАБЕЛЕЖКА : Резервни части са лесно достъпни в този магазин.Интегрирана система за почистване включва почистване на калай (колофон) от стряхивания спойка, защитен кант е винаги налице, за да се предотврати увреждане на нагревателна плоча.Ще си спестите много място на вашия работен плот и да получите по-голяма гъвкавост на работното пространство благодарение на нашия най-новото эргономичному дизайн.Карта с две циферблатами температура C°/F°. 1 х Притежателя паяльника (Colophony, Топчета от медна вата, Гъба за почистване в комплекта).По този начин, можете да настроите желаната температура по време на работа върху съединения с различни температурни изисквания натискането на един бутон.Производителност –Можете да изберете за своята работа от 392℉до 896℉, а нашата вътрешна система за отопление осигурява ефективна подаването на топлинна енергия.Вграден Комплект за почистване.Не съдържа олово.Калибриране на температурата : Да. 1 Поялната станция 936 A II.

Повече информация

Продукти в категория