.

.

Цифров Помпа За Изпомпване на Гуми, Помпа За Автомобилни Гуми, 12 Преносим Помпа, Въздушен Компресор, 150 Паунда на квадратен инч Автоматичен Преносим Помпа За Изпомп?

Цифров Помпа За Изпомпване на Гуми, Помпа За Автомобилни Гуми, 12 Преносим Помпа, Въздушен Компресор, 150 Паунда на квадратен

Оценки на купувача:

BGN 19.19
Продукти
Налично за поръчка

????Бърза проверка на инфлацията и налягане????Този гумата помпа може бързо напомпване на гумата около 60 секунди.Веднъж свързан, той автоматично ще показва текущото налягане на гумите. ????Led осветление и преносим дизайн????Вграден ярък led индикатор може да осигури осветление за изпомпване на гуми в нощта.Компактен и портативен дизайн улеснява переноску. ????Многократно прилагане : ??? С 3 различни надуваеми дюзи автоматично помпа за гуми може да се автомобили, велосипеди, топки, велосипеди, каяци и гуми за джипове и мотоциклети от среден размер, а също така и топка,надуваем дюшек, въздушна лодка ,балон, детски басейн,плавательное пръстен.????Интелигентен дигитален дисплей??? Електрическа помпа за изпомпване на гуми е оборудван с голям и ярък дисплей,точна измерване на налягане, който помага да се регулира стойности на налягането на въздуха и поддържа зададените стойности на налягането в гумите, след инфлацията, не е необходимо да променяте стойността следващия път.????дълъг живот????му гумата на помпата може бързо да помпат гумата на около 30 секунди.Метален въздушен цилиндър, който може да разпространява топлина за кратко време, ще осигури тази помпа дълъг срок на експлоатация. ●Предварително конфигуриране на устройството, тя дори се изключва автоматично, когато гумата достигне необходимия PSI. ●Проверка на налягането в гумите и LCD дисплей. ●Мини размер и портативен дизайн.Преносим надуване на гуми Aybe може да се избегне пробег на бензин и износване на протектора, които могат да бъдат причинени от липсата на инфлацията.това е само една малка инвестиция в нещо, за да се уверите, че вашите гуми продължават колкото се може по-дълго време и да ви спести пари в дългосрочен план.Внимание : . 1.Въздушен компресор не може да се използва на големия камион и един товарен автомобил. 2. При първото свързване към електрическата мрежа ac, моля, изчакайте 5-10 секунди, докато въздушна помпа няма да бъде включена. 3. Не надувайте в продължение на 15 минути, за да се избегне прегряване.

Повече информация

Продукти в категория