.

.

UPETTOOLS Инструмент за почистване на аквариум 6 в 1 Комплект за почистване на аквариум Стъргало за почистване на водорасли Скрубер с регулираща се дълга дръжка за Четк?

UPETTOOLS Инструмент за почистване на аквариум 6 в 1 Комплект за почистване на аквариум Стъргало за почистване на водорасли

Оценки на купувача:

BGN 54.88
Продукти
Налично за поръчка

✔【Издръжлив материал от въглеродни влакна】Тези инструменти за почистване на аквариум трайни и издръжливи, безопасни за аквариума и рибите, устойчиви на корозия за продължителна употреба без огъване или счупване. ✔【Многофункционални инструменти】Този комплект за почистване на аквариуми е специално разработен за почистване на аквариуми,четка за под прав ъгъл може да се завърта на 180 градуса, за да изчистите мръсотията във всеки ъгъл, стъргало от неръждаема стомана за почистване на твърди материали, четка за почистване на тръби, гребла за выгребания и почистване на чакъл, плосък гъба за подложка и почистване на стъкло. ✔【Регулируема дръжка】, свободно растягивающаяся, гъста и не отваливающаяся .тя може да бъде от 19,7 до 38,18 инча,което е достатъчно дълго, за да изчистите резервоара с дълбочина до 2,65 метра., тя може да изчисти всички видове замърсявания на резервоара за вас, не намокряне на ръцете си. ✔【Лесна употреба】Инструменти за аквариум лесни за монтаж и демонтаж, проектирани с пружинным затваряне, крепежни ще плътно и здраво закрепени на пръта.Специална забележка Моля, дръжте инструмент суха след употребата, за да се избегне окисляване на отпадъчни води. ✔【Набор от инструменти за почистване на аквариуми 6 в 1】Аквариум аксесоари,включително стъргалка, за да се водорасли, гребла за чакъл, аквариумную четка,гъба за почистване,голяма рибарска мрежа и гъба за почистване на под прав ъгъл.

Повече информация

Продукти в категория