.

.

USB Мини Цифров Диктофон. Аудио Цифров диктофон с диктофон с двоен USB за лекции, срещи, уроци и много други. USB батерия (черен)

USB Мини Цифров Диктофон. Аудио Цифров диктофон с диктофон с двоен USB за лекции, срещи, уроци и много други. USB батерия

Оценки на купувача:

BGN 15.18
Продукти
Налично за поръчка

【Иновативен двоен мини-USB-устройство, записващо : 】USB-запис на глас HOMELAE построен с умен двоен конектор с USB 2.0, така и с конектор micro-USB (не тип C).Прослушивайте записи на PC с Windows/Mac или устройства на Android (OTG) директно с конектор micro-USB без нужда от някакво софтуера или USB-кабел, вид напомняне и не могат да се възпроизвеждат само по себе си. 【Високо качество на звука : 】Професионален чип за писане с формат MP3 128 Kbps за по-приятен, по-ясен, по-ясен на записания глас.Един ключ за записване и съхраняване за по-удобно управление. 【Изключителни функции : 】Вградена 16 GB вградена памет ви позволява да съхранявате до 300 часа (+/-) файлове запис или около 2500 песни.Акумулаторна литиево-йонна батерия с капацитет 150 ма с 2-часово зареждане и подкрепата на около 5 часа непрекъснат запис.Цифрово записващо устройство USB автоматично поддържа запис преди това как ще свърши храната. 【Просто прехвърляне на файлове : 】Диктофон е съвместима с устройства с Windows/Mac и Android(OTG).Просто да поставите мини-устройство, записващо устройство с PC, MAC или Android или U-диск и плъзнете файлове на вашия КОМПЮТЪР, MAC или мобилен телефон.Високоговорител не.СУПЕР УДОБЕН, не може да се пуска сам по себе си. 【Невероятен подарък и гаранция 1 година : 】 Диктофон Homelae идва в красив метален корпус.Лесен за носене в джоба, дамска чанта или куфар.Добър подарък за студенти, професори, преподаватели, бизнесмени, юристи, писатели, блогъри и много други. 12 месеца гаранция, моля, свържете с нас за всякакви въпроси или въпроси, ние винаги се опитваме да направим всичко възможно, за да се осигури 100% задоволителна покупка!.Той е оборудван с изключително мощна батерия, която му позволява да работи до работния ден.Той не само може да записва звук, но също така функционира като USB устройство и може да съхранява и други файлове/документи.Когато сте готови да чуете това, което сте написали, просто го свържете към компютър MAC или Windows( XP, Viata, 7,8,10), незабавно да слушате файлове.Можете също така да чуете записа си на телефон с Android директно с помощта на micro-USB.Невероятни възможности : .

Повече информация

Продукти в категория