.

.

Шият Приложението на планински кристал за Подвязок сватбена рокля, Приложението от кристал колан за жени сватбена рокля, Ивици от планински кристал за дрехи(Златн?

Шият Приложението на планински кристал за Подвязок сватбена рокля, Приложението от кристал колан за жени сватбена рокля,

Оценки на купувача:

BGN 10.39
Продукти
Налично за поръчка

⭐ Размер на апликация от планински кристал : дължина-5,12 инча (13 см), ширина на 2,36 инча (6 см) апликация от планински кристал. ⭐ Забележка : В комплекта не е включена лента за колан, това апликация от кристали, с фиксирана облегалка, която може да се шият или залепени върху всякаква повърхност в зависимост от вашите приложения. ⭐ Супер блясък : Апликация с кристали е направен от множество кристали, златна/сребърна метална основа, супер блясък и привлекателност за окото. ⭐ Широко приложение : Използвайте тази приложението на планински кристал за украса на сватбени зони, сватбени подвязок, шапки, танцов костюм, кошници цветни момичета.Или използвайте този планински кристал за украса на ежедневните си дрехи, като яке, дънки. ⭐ Апликация от кристали и е чудесен избор за добавяне на бижута за всяка сватба проекти, като декорация на бутилки, винени чаши, свещи, салфетки и т.н., Просто отворете съзнанието си, да се прояви творчески подход.Цвят : Кристал златна основа AB | Размер : 5,12*2,36 инча (13*6 cm) .

Повече информация

Продукти в категория