.

.

Розова Раница за Бельо Голяма Тежка Чанта за Дрехи с Регулируеми Плечевыми Презрамки на Раница за дрехи за Пътуване Органайзер за Мръсни Дрехи за Студенти Водоуст?

Розова Раница за Бельо Голяма Тежка Чанта за Дрехи с Регулируеми Плечевыми Презрамки на Раница за дрехи за Пътуване Органайзер

Оценки на купувача:

BGN 19.99
Продукти
Налично за поръчка

[Здрав материал] - Изработена от трайни и трайни тъкани 600 D Oxford, тази чанта за дрехи, устойчиви на разкъсване, водоустойчив, която е здрава и се размива в колата. [Сверхбольшая капацитет] - 14,5 х 14,5 х 29,3" (Д x Ш x В), е достатъчно за лесно съхранение 3 партии бельо. [Регулируема презрамка] - Широки презрамки, разумен дизайн на разстояние, по-удобни за носене.Подсилени с двойна линия "X" на ремнях, за да се предотврати разкъсване по време на транспортирането или извличане на файлове от колата. [Дизайн дантела] - Дизайн дантела раница позволява бързо да се съхранява нещата.Затегнете възел на съвсем малък, за да защити личния живот и да се предотврати падането на дрехи по време на транспортирането. [Комплексно използване] - Раница с две дръжки (горната част и на страничната лента) , който може да се използва като раница за дрехи, пътна чанта, чанта за съхранение, висящи кошници, пътна спортни чанти и спортни чанти.Подходящ за колеж, къмпинг, идеална за съхранение на мръсни дрехи, спални чували, възглавници, детски играчки и така нататък.

Повече информация

Продукти в категория