.

.

FOGOMX Firestarter - Разжигайте огън от дървени въглища, дърва за огрев, лагерен огън, барбекю и камини. Екологично съобразено. Кутия от 16 части, всяка от свети в продължение ?

FOGOMX Firestarter - Разжигайте огън от дървени въглища, дърва за огрев, лагерен огън, барбекю и камини. Екологично съобразено.

Оценки на купувача:

BGN 64.08
Продукти
Налично за поръчка

???????? 100% НАТУРАЛЕН И ЕКОЛОГИЧЕН : FOGOMX е удобен, безопасен пожарникар за начинаещи и не съдържа токсични химикали.Изработен е от екологично чиста смес от дърво и восък.Той не се замърсява храната, тъй като течни закуски. ???????? 3 ЛЕСНИ СТЪПКИ : Процесът на използване в 3 бързи стъпки : 1. Лежеше на въглища / дърва за огрев. 2. Поставете помпата FOGOMX в центъра на дървени въглища / дърва. 3. Осветите материал помпа FOGOMX, отпуснете се и се наслаждавайте.??????? ЛЕСНО И СИГУРНО : FOGOMX преносим, лек и водоустойчив.Той е лесно запалим, 3 пъти по-бързо, отколкото всички други квадратни и често използвани стартери. 100% безопасно съхраняване на без срок на годност. ТРАЙНОСТ : Ефективността на FOGOMX се дължи на формулата и патентована конструкция, всяка помпа осигурява непрекъснато пламък в продължение на 25 минути, на височина от 30 см Е подходяща за всички, дървени въглища и дървен материал, и удължава живота на огъня.След включване, атмосферни условия, като вятър или дъжд, не выключат му. ????????МНОГОКРАТНО ПРИЛОЖЕНИЕ : FOGOMX идеален за разпалване на дървени въглища, камини и кострищ и могат да бъдат използвани както на закрито, така и на открито.Запалки FOGOMX са идеални за туризъм, къмпинг, и дори в извънредни ситуации.

Повече информация

Продукти в категория