.

.

Околовръстен светлини за селфи Преносима Акумулаторна светлини за селфи с 32 светодиода и 9 нива на яркостта, Мини-околовръстен подсветка за снимки на смартфон, Вид?

Околовръстен светлини за селфи Преносима Акумулаторна светлини за селфи с 32 светодиода и 9 нива на яркостта, Мини-околовръстен

Оценки на купувача:

BGN 8.79
Продукти
Налично за поръчка

➤【15 регулируеми светлинни ефекти】-На пръстен за селфи i Phone има три режима : студена светлина, топла светлина, неутрална светлина. 3-степенна настройка на яркостта за всеки режим, 15 вида светлинни ефекти, които ще ви помогнат да направите селфи, да направите грим, красиво запълване на светлината, като аварийно осветление и т.н. ➤【Акумулаторна батерия+USB кабел】-Този клип пръстен за селфи камерата на телефона включва вградена перезаряжаемую батерията.Просто включете USB устройство интерфейс или можете да се свържете с обикновена розетка чрез адаптер за мобилен телефон.По този начин, може да се използва навсякъде и по всяко време. ➤【Универсална съвместимост】 - Този показател е лесно да се фиксира на повечето телефони.Съвместим с повечето смартфони, таблети, преносими компютри и т.н., като i Phone, x, 8, 7/7plus 6/6plus, 6s/6s плюс 5, 5, 4, 4; Samsung Galaxy S8/S8plus,S7, Край S6, S6, S5, S4, S3 и Забележка 5, 4, 3, Sony, Motorola. ➤【Регулиране на ъгъла и лекота на работа】-Въртете околовръстен лампа за контрол на дистанцията между заливающим светлина и лицето, за да получите най-добрия източник на светлина.Само един бутон за управление, можете бързо и лесно да променяте светлинни ефекти!. ➤【Лек, много лек в сравнение с други лампи за селфи в стил пръстени, които закрепляются на телефони.Това е добра идея, да направят снимки за хранене и споделяне на снимки с приятели, на светлината, може да направи храната по-вкусна. от -2 до 8 часа след работа на пълна мощност. 1,5 часа за пълно зареждане.Стяга силен, има пълна поворотную глава (крушка в гнездото), светва в червено при зареждане.Дебелина на захващане е до 1,2 инча.Той може да работи на повечето устройства. 1* селфи правилната светлина. 1*кабел micro USB(3,28 фута). 1*ръководство на потребителя. 1*матерчатая чанта.Му е много лесно в сравнение с други лампи за селфи в стил пръстени, които закрепляются на телефони.Това е добра идея, да направят снимки за хранене и споделяне на снимки с приятели, на светлината, може да направи храната по-вкусна.Да, Осветление Могат Да Променят Изцяло Външния Вид На Вашия Селфи.Колко снимки сте направили на своя смартфон тази седмица?.Повсеместното разпространение на мобилен телефон с камера и популярност на приложения за снимки означава, че в наши дни всичко това са фотографи-любители.Смешно е да експериментирате с функция на експозиция или да си играе с композиция и стил, но истински е ключът към създаване на красива фигура-това е ОСВЕТЛЕНИЕ.Не винаги ще има естествено осветление, което кара лицето ви да светят.Понякога слънцето твърде ярко, а понякога времето е прекалено мътна.Тези ситуации, най-често нарушават това, което би могло да се превърне в селфи век.С помощта на този пръстеновиден фенер за селфи ще можете да направите страхотни селфи в тъмни места, или всеки път, когато естественото осветление не се предлага!.

Повече информация

Продукти в категория