.

.

Набор от инструменти за изглаждане на тапети, Многофункционален Комплект инструменти 9 Бр. за Облицовки Тапети Великолепна Украса От Дърво Филмът Винил Цвят прозо?

Набор от инструменти за изглаждане на тапети, Многофункционален Комплект инструменти 9 Бр. за Облицовки Тапети Великолепна

Оценки на купувача:

BGN 26.80
Продукти
Налично за поръчка

В ПАКЕТА е ВКЛЮЧЕНО : Този многофункционален комплект инструменти включва нож за бродерия с 5 сменяеми остриета, червено и синьо ракел, винил нож, който е идеален за нанасяне на тапети, облицовки на тавана, изделия от дърво, винил фолио, оцветяването на прозорци или стъкло с фолио и т.н. ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходящ за полагане на всички видове тапети,облицовки на таваните,изделия от дърво или цокли,винил фолио,оцветяването на прозорци или стъклен филм.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : червен скандалджия и синьо стъргало могат да изтривате мехурчета.снитти винил нож може да намали безопасно и точно.Занаятчийски нож подходящ за прецизно рязане, а 10 сменяеми остриета увеличаване на срока на експлоатация на ножа.БЕЗОПАСНО И ПРАКТИЧНО : Винил нож може да се използва за рязане на тапети, които много удобно и безопасно.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Този набор от инструменти включва в себе си всички необходими инструменти за инсталация.Независимо от това, дали сте начинаещ инсталатора или професионалист, може да го използвате, за да направите вашия проект идеално.В пакета включва : 1x нож за бродерия с 5 сменяеми остриета 1x голямо червено ракел 1x син ракел средна твърдост 1 x нож за винил Внимание : остър Нож.Моля, стойте далеч от бебета и деца.

Повече информация

Продукти в категория