.

.

Подемни стол CUGLB 2 Бутон 5-пинов Ръчен Контролер, Бутон за Смяна на Стола (нагоре/Надолу) за котешки котки Okin Limoss Lazboy Гордост и т.н.

Подемни стол CUGLB 2 Бутон 5-пинов Ръчен Контролер, Бутон за Смяна на Стола (нагоре/Надолу) за котешки котки Okin Limoss

Оценки на купувача:

BGN 74.24
Продукти
Налично за поръчка

【Универсална съвместимост】 : Този контролер количка е идеална за всякакви марки, които имат кръгла 5-пинов конектор, функция 2 бутони нагоре и надолу. 【Широко се използва】 : Ръчен контролер подемни колички широко се прилага с Okin, Tranquil Ease, Limoss,Golden, Гордост, Med, Med-Lift, повдигане фотьойл Berkline, KD и Bride, както и с двигатели Delta Drive и Beta Drive с 2-контактни (плоски) Този контролер стол с 4-жилен кабел, който е силен и издръжлив, а също и достатъчно дълъг, за лесно използване. 【100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ】 : Ние предлагаме поддръжка 24/7 и възстановяване, без причина, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете.Удобства : . 1.Ръчно управление за Okin & Dewert и други.Той има кръгла 5-пинов конектор. 2.Този контрол се замества и ръчни контроли Dewert и Гордост. 3.Се използва на много пощенски марки за подемни колички,такива като вдигане на стола Action, La-Z-Boy, Гордост, Golden, Med-Lift и повишаване на стола Berkline с 5-пинов връзка към двигателя. 4.Лошо ръчно управление-най-често срещан проблем с повдигане фотьойл, и това решава нея. 5.Този контролер е проста ръчна пръчка за повдигане/спускане, която се използва за наклон или повдигане на панти на мебели.

Повече информация

Продукти в категория