.

.

ORX PLUS ИНСТРУМЕНТИ 2 бр. Набор от инструменти за теглене на чеп с фаска, Външно тренировка за облекчаване на чеп, тренировка с зенковкой за инсталиране на 1/8-3/4(3 мм-19 mm)

ORX PLUS ИНСТРУМЕНТИ 2 бр. Набор от инструменти за теглене на чеп с фаска, Външно тренировка за облекчаване на чеп, тренировка

Оценки на купувача:

BGN 38.08
Продукти
Налично за поръчка

Скорост на тренировки 0-400 об / мин Подходящи от 1/8 от инча (3 мм) до 3/4 инча (19 мм).Лесно премахване на грапава космическия с прясно окосена тръби, болтове и т.н., Помага да се улесни работата на гайки и фитинги и да се получи като цяло е по-приятен на крайния продукт.На външните работи-през Цялата стволови Пръчка с резба-Основните винтове и много други.Инструмент За Вътрешната Фаска Работи Върху Стоманена Тръба-Желязна Тръба-Тръба От Неръждаема Стомана Медна Тръба-Алуминиева Тръба-Тръба От Твърда Пластмаса.Ефективна Неръждаема закалена стомана, Мека стомана-Мед -Месинг-Дърво -Стъклопласт -Твърда пластмаса.Лесна работа - Прикрепете инструмент за облекчаване на чеп с външна фаска до края на бормашини, използвайте най-ниската скорост на тренировка, а след това леко натиснете надолу, за да премахнете заусенец.Ефективност-Този инструмент за отстраняване на чеп с външна форма може да се използва за ремонт на повредени болтове и затягане на гайки на място.Не е нужно да губите време и пари в търсене на труднодостъпни, или скъпи резервни болтове.Дизайн на сигурността - Бързо можете да поправите повредени болтове и стяга гайки място, не травмируя ръка, без искри и изгаряния; Опростяване на процеса на ремонт.С помощта на правилната скорост и подаване на Бормашина използва 0-400 оборота в минута.Подходящ от 1/8 (3 mm) до 3/4 (19 мм).Широко приложение-Ефективно да се използва неръждаема стомана, закалена стомана, мека стомана, Мед, Месинг, Алюминии, Стекловолокне, Дърво, пластмаса.Бърз патронник. 3 Ножове HSS.ОБ / мин : 0-400. Шестограмен Джолан. 5 Tungsten blades.RPM : 0-150. Шестограмен Джолан. 9 Tungsten blades.RPM : 0-150. Лесна работа - Прикрепете инструмент за облекчаване на чеп с външна фаска до края на бормашини, използвайте най-ниската скорост на тренировка, а след това леко натиснете надолу, за да премахнете заусенец.Ефективност-Този инструмент за отстраняване на чеп с външна форма може да се използва за ремонт на повредени болтове и затягане на гайки на място.Не е нужно да губите време и пари в търсене на труднодостъпни, или скъпи резервни болтове.Дизайн на сигурността - Бързо можете да поправите повредени болтове и стяга гайки място, не травмируя ръка, без искри и изгаряния; Опростяване на процеса на ремонт.Използването на подходящи скорости и подавания-Тренировка използва 0-400 об / мин. Подходяща за 1/8 (3 mm) до 3/4 (19 мм)с Широко приложение-Ефективно да се използва неръждаема стомана, закалена стомана, мека стомана, Мед, Месинг, Алуминий, фибростъкло, Дърво, пластмаса.

Повече информация

Продукти в категория