.

.

Hikity 10-инчов Малък монитор HDMI Преносими монитори за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ 1280x600 с един кабел BNC, AVI, VGA, HDMI, дистанционно управление, Вградени говорители, за PC, видео Наблюден?

Hikity 10-инчов Малък монитор HDMI Преносими монитори за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ 1280x600 с един кабел BNC, AVI, VGA, HDMI, дистанционно

Оценки на купувача:

BGN 67.19
Продукти
Налично за поръчка

10.1-инчов Малък монитор : висока резолюция 1024*600 RGB, съотношение 16 : 9. Със системата за цветно видео NTSC / PAL.Яркостта и контраста може да се регулира.Екран видеоплеера : има HDMI, AV, VGA, BNC, USB-вход, съвместим със системата за видеонаблюдение, автомобилен монитор, система за резервна камера, подходящи за игри, компютърни и така нататък.Мини телевизор : 2 видеовхода, лесно се превключва между предната и задната видео, ако го използвате за архивиране на системата на колата.Автоматично превключване към резервно снимка на камерата при архивирането на автомобила.Лесна инсталация : регулируема поставка и портативен размер, ви позволяват да се насладите на филм или играят игра у дома или по време на пътуване.В комплекта са включени VGA кабел / AV / HDMI, моля, обърнете внимание : Версия на HDMI 1.1. Преносим монитор : Поставка е идеална, което позволява регулиране на ъгъла на гледане и завъртане на екрана в съответствие с всички ваши нужди.Портативен за носене, така че можете да се наслаждавате на любимите си шоу у дома, в колата или по време на пътуване.На задния панел на монитора има четири дупки, за да можете да го закачите на стената и като телевизор. (болтове в комплекта не са включени). 10.1 за включване на монитора трябва да използвате оригиналния адаптер.Прочетете ръководството на потребителя, преди да инсталирате за окабеляване.Скоба видео монитор трябва първо развийте винтовете, а след това да инсталирате.Ако имате въпроси по опаковката на продукта или функции на мониторинг, моля, вижте нашата подкрепа в страницата за поръчка. 10.1 монитор hdmi, подходящ за системи за видеонаблюдение.Ако се използва преносната HDMI, поддържа само до версия 1.1. за система за паркиране на превозни средства.Филми или видеомонитор.Поддръжка на USB памет 4 G-256 G.Съвместим с мини-монитор на компютъра.Ако използвате гейминг монитор, проверете ac адаптер, с помощта на време.Т. д. му продукт има 4 вида режими на въвеждане (HDMI, VGA, AV1, AV2).Натиснете бутона AV1 / AV2, за да промените режима на въвеждане на текст, след това кликнете" -", за да потвърдите избора.За защита на екрана не се препоръчва да се свали защитното фолио.Защото това по никакъв начин не се отразява на използването на продукта.Версия на HDMI 1.1, тя не поддържа устройството по-нова версия.Моля, прочетете следната информация, преди пускането на поръчката или инсталиране. 10.1 за включване на монитора трябва да използвате оригиналния адаптер.Прочетете ръководството на потребителя, преди да инсталирате за окабеляване.Скоба видео монитор трябва първо развийте винтовете, а след това да инсталирате.Ако имате въпроси по опаковката на продукта или функции на мониторинг, моля, вижте нашата подкрепа в страницата за поръчка.

Повече информация

Продукти в категория